smithy90 0 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Nick:Smithy.Link do SS:Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs-classic.pl[AMXBans] Powod: 'Czitowanie'[AMXBans] Dlugosc bana: 'vegleges'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN'[AMXBans] Twoje IP:[AMXBans] =======================================Serwer:only dust2Link do bana: Dostałem bana nie wiem od kogo i nie wiem za co. Nie zostały zrobione SS-y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Maja 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Dostałeś ss http://ss.cs-classic.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Admin banujący pisał do mnie, ze sie pomylił z tym banem. Powinieneś normalnie móc wbić na serwer. Ja bana za "czitowanie" ściągnełam ponieważ była pomyłka, jezeli nadal Cię łapie to juz nie pomożemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi