Balonidas 0 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 No więc chciałem się z wami pożegnać ponieważ była sytuacja z screenami od amina FD Good -->> http://cs-classic.pl/viewtopic.php?t=7125 który mi zrobił tylko jeden screen. Pozdrawiam administracje, moderatorów, adminów, i wielu graczy na serwerze FFA z którymi bardzo miło sie grało i poznawało. Myślę że za pewien czas wbije na tą zje***** serwerownie której będzie mi brakowało. Mam tylko jedno pytanie skad gracz FD Good ma admina i czy w ogóle ma konto na forum? To zostanie dla mnie pytaniem i dla czego to ja a nie ktoś inny dostał bana :PTrzymajcie się Cześć !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Boże kto takim noobom daje admina.. Szkoda naprawde szkoda.. Cze. Daj jakieś gg albo coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balonidas 0 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Lewy, Proszę gg : 35633018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zacznijmy od tego że bana nie ma w bazie,chyba że to nie było na dd2A po 2 to jest automat więc to niemożliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 bay bay :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 paaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi