AMozeBezNicku? 1 Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Nick: AMozeBezNicku? Link do SS: http://www52.zippyshare.com/v/HWiKmAYa/file.html Wycinek z konsoli(bez IP)*: ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : AMozeBezNicku? ==== Zbanowane IP : ( z tego co zrozumiałem bez IP ) ==== Admin : `FirstBlood_ ==== Powod Bana : Wrzuc screeny na forum ==== Wygasa : Nigdy ( od 05/19/2015 - 19 : 01 : Serwer: only dd2 Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=185878 Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB 5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Powiem wam jedno to jest bardzo żałosne, polecam ogarnąć się i rozpoznawać prawdziwych cziterów, albo zmienić administrację... bo co niektórzy są idiotami za przeproszeniem. To jest śmieszne, żeby w jednym dniu mało tego w odstępach kilku godzin zrobić komuś 2x ss i 2x dać bana... sory wielkie, nie każdy gra jak gówno a to że jestem nowy o niczym nie świadczy. Widze jak niektóre osoby grają i wyglądają jak brudasy i gowno administracja robi bo co? Bo nie jest nowy na serwerze? Bo kupuje vipa? Bo znajomy? Pfffffff w dupe niech takie podejście sobie wsadzą.... chcecie? Tez moge zaczac kupywac vipa... w każdym miesiącu, bede miał wtedy spokoj ?!?!?!..... żałosne... Pozdrawiam, AMBN? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FirstBlood_ 3 Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Zrobiłem Ci te ss z 2 powodów. 1.Gdy patrzyłem na Ciebie to chodziłeś wcelowany w ścianę niby wszystko spoko ale nie pasowało Mi to, że parę razy po wyjściu za ściany byłeś wcelowany prosto w głowę w przeciwnika dlatego postanowiłem to sprawdzić. 2. Miałeś bardzo dobry refleks w oddawaniu strzałów po wyskoczeniu przeciwnika za ściany. Po prostu postanowiłem to sprawdzić i przyznaję się też, że popełniłem błąd ponieważ nie sprawdziłem forum przed zrobieniem Ci ss. Żałuje no ale trudno nie jestem ideałem każdy może się pomylić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMozeBezNicku? 1 Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 (edytowane) No ja rozumiem wszystko... zdarza się każdemu zagrać na farcie, przypatrz mi się lepiej sa chwile gdzie polece dobrze sa chwile gdzie wychodze z respa i dostaje w glowe z awp xdd.. no ale dobrze podoba mi sie to że napisales tutaj, wyjasniłes co i jak, podałes powody bana także szacunek co do refleksu, dużo gram w lola tam trzeba miec refleks szachisty :DDD zagraj a się przekonasz ale nie zawsze on mi wychodzi, przez to odpadł mi w myszce guzik jeden a chwilami przy wiekszym ruchu kabelek sie rozłącza .. ( to juz 2 w tym miesiącu ) :c jeszcze jedno, co do jeżdżenia celownikiem chwilami po ścianie, hmmm troszkę w csa juz gram i takie przyzyczajenie mniej wiecej wiesz na jakiej wysokości userzy mają głowy, po 2 to jest de_dust, jak zaczynałem grę w csa to moja 1 mapa, zna sie już ją na pamięc, łatwo ogarnąc kto gdzie może siedzieć, kampić, czekać Edytowane 19 Maja 2015 przez AMozeBezNicku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FirstBlood_ 3 Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Nie no spoko ze ścianą to sam często tak robię Z czasem każdy tak w Cs robi A co do Lola to gram Już ponad rok i nie idzie Mi najgorzej ale to nie temat na taką rozmowę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Givens 0 Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 (edytowane) Ub Dostaniesz na pewno Jutro :D Edytowane 19 Maja 2015 przez Givens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMozeBezNicku? 1 Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 (edytowane) Domyśliłem się hahaah a szkoda bo wypiłem 2 litry energetyka ( Mam nadzieję że ostatniego hahah Edytowane 19 Maja 2015 przez AMozeBezNicku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Givens 0 Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Spokojnie Dostaniesz Dzisiaj o 7.00.-10.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMozeBezNicku? 1 Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 A skąd Ty to mozesz wiedzieć xd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Za spam polecą warny, niepotrzebne posty ukrywam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi