jeste cygan 189 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Nick: jeste cyganWiek: 21Czy wolisz opiekować się AmxBans (CS 1.6) czy Sourcebans(CS:GO)?: Aktualnie wolę się opiekować AmxBans bo uczę się obsługiwać Sourcebans'em. Ale z 2 dni i się będę nauczony Staż gry Counter-Strike 1.6 bądź CS:GO: cs 1.6 - 6 lat cs GO - 3 miesiąceCzy obsługiwałeś wcześniej AMXBans lub Sourcebans? : AmxBans, ale jak wcześniej wspomniałem uczę się również Sourcebans'a .Ile czasu poświęcasz forum?: Czasu poświęcam długo na forum. Wczoraj moja drużyna wygrała turniej w cs 1.6 I jestem zadowolony z tego. I teraz wracam do regularnego czasu siedzenia na forum czyli 5-6 godzin lub więcej.Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: Nie, ale ogarniam wszystko to co powinienem ogarniać.Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: 2 warny. 1- spamowanie 2- przeklinanie w poście ( dodałem teledysk i napisałem wulgarne słowa)SERWERY, nigdy w życiu nie byłem karany Doświadczenie na podobnym stanowisku: Miałem tą rangę nie raz i jestem do tej rangi (stworzony) że tak powiem xD Nie no. Wiem, że ogarnę z cheatami... Poświęcam dużo czasu na forum i wiem, że się przydam na forum oraz UBteam. Natalja, daje sobie radę bardzo dobrze, ale mogę się przydać do pomocy Dziękuje od razu za dobre i również złe opinię o tym podaniu. Piszę po raz 2 podanie na UBteam, bo mi zależy na tym.. Chcę pomagać i chciałbym się dostać do tej rangi Informacje o sobie lub uwagi: Mam na imię Sebastian mam 21 lat. Mam pracę, ale aktualnie wziąłem sobie wolne Czasami trzeba odpocząć i w ogóle. Jestem śmiałą osobą, ogarniętą, z kulturą, nie denerwuje się za dużo i staram się być idealny w 100% xDDDD Mam nadzieję, że pójdzie tym razem wszystko dobrze Pozdrawiam, Pasha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Ja na tak chlopakowi zalezy (dowod 2 podanie) ogarniety ma sie szybko uczyc i ma miec doswiadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Poprawił się w stosunku do ostatniego podania. Tym razem spełnia wymagania. Masz jakiś staż na odd2, gdzie z czitem pewnie nie raz się spotkałeś, więc wnioskuję, że odróżnisz skilla od czita. W odróżnieniu od poprzedniego podania, teraz jest ładnie rozpisane, bardziej przekonywujące. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 30 Maja 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Przyjęty na okres próbny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 30 Maja 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi