Madridistat 153 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Nick : Madridistat <3 Powód : brak czasu , zacząłem pracować. Coś od siebie : No niestety nie mam zbytnio czasu na adminowanie , przychodzę z roboty i prawie w ogóle nie siadam przed kompa bo po prostu się nie chce, grać będę , od czasu do czasu , ale adminowanie się skończyło ,może jeszcze kiedy wróce !. Dziękuje za danie mi szansy ! pozdrawiam administracje onlydd2 Madri ! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 powodzenie w robocie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Morda normalnie jak możesz xD No nic, gratuluje ci pracy i widzimy się na only dd2 jak wbiję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Pff, a mówiłeś że nie zrezygnujesz :/. Szkoda, że kolejny dobry admin odchodzi. No nic, powodzenia w pracy, nie zapominaj o nas i wejdź czasem pograć. Czeeeeeeeeeść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 wbijać na pewno będę , jeżeli wejdę w rytm pracy to być może wrócę , bo na razie to początki i czlowiek męczy się ale umysłowo bo to zrobił źle i tamto , na forum jestem codziennie i to sie nie zmieni te dni będą rosły , a i osiągnę top1 w gametracku ! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emin3m 32 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Miłej pracy i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 no szkoda, powodzonka madri życzę admin zabrany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Powodzenia ! Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Powodzonka i jak najszybciej wracaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Lel Madri xd Powodzenia w robocie i pamiętaj o krześle dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 22 Maja 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi