dzika ryba 982 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 (edytowane) Nick: Mashiro Powód rezygnacji: Jeśli chodzi o serwer FFA, to od początku nie poświęcałam zbyt dużo czasu na pilnowanie serwera, a teraz to już tragedia, prawie wcale nie gram ;p Nie wiem nawet czemu zgodziłam się na tego admina xD Co do ts3 to wszyscy sobie dobrze radzą, jest porządeczek itd itd. nawet nie mam już co robić xd reje są rozdawane w 5s (gj hames mistrzu XD) Coś od siebie: Nie odchodzę, będę cały czas na ts, na forum i na serwery też będę wbijała xd Jeśli można to proszę o zwrócenie mojego S.VIP'a na ts, bo kupowałam jakiś czas temu i ten tego no xd No i nie usuwajcie mojego vipowego kanału, bo korzystam :xmas: :xmas: :xmas: :xmas: nie piszcie tylko powodzenia itd tak jak w rezygnacji z redaktora XD ja nie odchodzę ;p;p;p;p;p;p;p;p EDIT pozdro dla siski bfki Nataliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dla Hejmesa doka i dla Pawua Darkua do usłyszonka na ts xD Edytowane 22 Maja 2015 przez Mashiro * 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Wbijaj na 2k1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 (edytowane) To było do przewidzenia, no nic mówi się trudno #edit. No.1 @S}{aDoW Normalnie lol, to jest post jak każdy inny. Poza tym może po prostu chcą ukazać w ten sposób swój szacunek, podziw do podjętej decyzji? odpowiedzi jest wiele i nie trzeba długo główkować żeby się domyśleć. Edytowane 22 Maja 2015 przez Evviva L'arte! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Jak można lajkować rezygnację? Nigdy tego nie zrozumiem :x Powodzenia xDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Masziro dlaczego rezygnujesz z ts ? :C Coraz mniej nasz xD. PS. Dzięki xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Wbijaj czasami na DR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 (edytowane) Marta, a pozdro dla swojej bfki?! XD siostry zawsze bedą trzymac sie razem <3 Edytowane 22 Maja 2015 przez natalja 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruperd 103 Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Widzimy się na ffa 3 mapy xD i na ts3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 24 Maja 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi