'Fryt0 0 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 1.Twój Nick: 'Fryto 2.Nick admina/gracza który zawinił: Morphin 3.Admin/Gracz : admin 4.IP/SID oskarżanego: .... 5.Data i godzina: Godziny wieczorne 17-20 21.05.2015 6.Mapa: szczególnie de_office 7.Powód skargi:Brak aktywności admina 8.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Ludzie z serwera + demko z office/dd2 + ostatni scren z mojego profilu na steamie z kulturką Morphina. 9.Opis sytuacji: Po przegraniu kilku rund okazuje się że cały serwer raszuje na office, obiegają mape w 40-50 sekund a na respie ct są w 20-25 sekund (w tym również ja, tak przyznaje się). Na dodatek typo wyzywa przez parę rund pod rząd na mikro/say drugiego typa na szczęscię tamten go ignorował, a nasz admin Morphin się "opierdalał" napisał 1,2 razy na mapę żeby tt nie raszowało i żeby typo się uspokoił + 0 banów z powodowało rozpierdol na serwerze. Już nie mówiąc o tym że hlep raszuje jak dzik ale morphin kolegi nie pokara za to mnie najeżdża że raszuje, chociaż robie to rzadziej i "wolniej niż hlep". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi