Crypton2309 104 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 (edytowane) 1. Nick: Crypto2309 2. Imię: Tomasz 3. Wiek:15 za pare miesiecy 16 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 6 pod uczyłem sie troche , nawet jezeli nie bede czegos wiedzial moge sie spytac znajomej mi administracji 5. Mikrofon (tak/nie): tak lecz zazwyczj rozmawiam na ts i jestem malo aktywny na czacie glosowym cs go , ale staram sie coraz czesciej rozmawiac w grze 6. Składka (tak/nie): nie ma dla mnie najmniejszego problemu 7. Link do swojego GameMe***: http://classicffa.ga...ayerinfo/261160 8. Parę słow o sobie oraz dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Witam mam na imie Tomasz i mam 15 lat moja pasja jest koszykówka lecz uwielbiam tez pograc sobie w cs go. Przez okres praie 1000 godzin spedzonych w grze napotkalem sie na wielu chiterów i troll mysle ze nabylem potrzebna wiedzie abym mógl dołaczyc do adminisracji serwera zeby wyłapywac i banowac takie osoby. Nie mam może wymaganych 10 postow na forum lecz kiedy dostal bym admina postaral bym sie to jak najszybciej spełnic . 9. Steam_ID:STEAM_0:0:82219049 10. Ile czasu możesz poświęcic na serwerze:3-4 godziny , weekendy czasami nawet caly dzien 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): w dni robocze okolo 3-4 godzin a w weekendy nawet po 5/6 godzin + pare godzin w nocy 12. Staż w Counter-Strike Global Offensiv:jest to ponad 1000 godzin 13. Czy posiadałes juz admina? (nie podajemy linków): niestety nie Edytowane 22 Maja 2015 przez Crypton2309 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Osobiście jestem na TAK. +Ma doświadczenie w CSGO +Jest b. kulturalny i zawsze stara się pomagać graczom +Spędza dużo czasu na grze na serwerze Jedynym minusem jest to, że nie ma wymaganych 10 postów na forum, ale myślę, że będzie aktywny na forum. Co do znajomości SB nie jest to nic trudnego i jeśli będzie chciał to mogę mu pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Na Wielkie TAK -ogarnięty -mikro -często widziany na serwie Tylko forum nadrób bo lipton jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huek 7 Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 jestem na TAK. +Ma duże doświadczenie w CSGO +Jest kulturalny +Spędza dużo czasu na grze na serwerze +Zabawny i można pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motresh 4 Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Jestem na tak. Często widziany na serwerze. Kulturalny. Ma doświadczenie w CS go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Jasne, że na tak, kiedy nie wbiję na serwer to ciebie widuję. Z GM'a widać, że poświęcasz dużo czasu na serwerze, a gdy nie admina, to bardzo często przez mikro są kłótnie oraz wyzwiska [no wiemy o co chodzi xD]. To więc tak, składka jest, podanie ładnie rozpisane , aktywność na serwerze też, aktywność na forum to twój jedyny minus, ale liczę na to, że z biegiem czasu ją nadrobisz, lubiany i mile widziany przez innych gracz/adminów, no cóż mi więcej zostało napisać? aa.. powodzenia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruperd 103 Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 na TAK +mikro +składka +staż +często widziany na serwie +kultura ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Na tak Spędza dużo czasu na serwerze, ogarnięty. Można dać mu szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tosterv2 0 Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Jestem na TAK. +Jest kulturalny +Spędza dużo czasu na grze na serwerze +Mozna z ziomkiem spoko pogadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Na tak, jest to podejście juz drugie i tym razem podanie napisane lepiej niż poprzednio Jest kulturalny, dużo przebywa na serwerze, można pogadać, dobry staż, składka Minusem jest konto dla podania oraz wiek. Jednak mimo wszystko - wiek to tylko liczba, a najważniejsza jest postawa własna oraz mam nadzieje, ze narobisz swoją aktywność na forum. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Jestem na TAK. Przebywa na serwerze, nadrobił sprawy, których nie było w pierwszym podaniu, spełnia wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tosterv2 0 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Crypton moze teraz sie ude )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi