Motresh 4 Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 1. Nick:Motresh2. Imię:Wojciech3. Wiek:224. Znajomość Sourcebans (1-10): 85. Mikrofon (tak/nie): tak6. Składka (tak/nie): tak7. Link do swojego GameMe***: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/2793948. Parę słow o sobie oraz dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Witam. Mam na imię Wojtek. Ostatnio dużo przebywam na serwerze i czasem są osoby, które denerwują graczy i mogłbym wyłapać takich. Dodatkowy admin napewno sie przyda. Często gram w csa:go a szczególnie na tym serwerze.Co prawda te konto mam od niedawna, gdyż na poprzednie dostałem VACa ZA NIC!9. Steam_ID:STEAM_0:0:9757203310. Ile czasu możesz poświęcic na serwerze:czasem nawet do 7h dziennie zależy jak pracuje11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):zależy jak grafik w pracy wypadnie. czasem moge być rano np do godziny 14. czasem popoludniu od 14. a czasem nawet w nocy.taka praca.12. Staż w Counter-Strike Global Offensiv:na tym koncie 13h ale ogołem to ponad 800h13. Czy posiadałes juz admina? (nie podajemy linków):tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Jestem na Nie. Masz 5h na serwerze, ludzie Cię pewnie nie poznali, jestes za krótko. Proszę pograj jeszcze i spróbuj ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Nie - 5 godz ??? -nie widziałem cie na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crypton2309 104 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Równiez jestem na nie masz zaledwie 5 godzin ludzie cie nie znaja . Wbij wymagane 25 godzin i jak pisze natalia spróbuj jeszcze raz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 (edytowane) Jestem na nie, wymagane jest 25 godzin gdzie Ty posiadasz tylko 6 jak zarówno masz tylko 2 posty. Pograj więcej na serwerze, poudzielaj sie (rownież na forum) abys był na serwerze rozpoznawany i lubiany. Może następnym razem Ci sie uda. Pozdrawiam, Besiałke Edytowane 24 Maja 2015 przez Besi523 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi