Skocz do zawartości

Może tak nowy konkurs po resecie?

Lebron

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam propozycję taką żeby zrobić konkurs (dla graczy nie adminów) po następnym resecie lvl a polegał by on na tym że osoby które wbiją Max lvl dostanął ciekawe nagrody np:

1 miejsce - ProVip na 30 dni lub Vip na 60 dni

2 miejsce - ProVip na 15 dni lub Vip na 30 dni

3 miejsce - ProVip na 5 dni lub Vip na 15 dni

Gracz który ma ProVipa nie może wziąć udziału w konkursie bo by miał za bardzo ułatwioną grę :)

Proszę o rozpatrzenie tego tematu :D

Z tego co wiem to każdy gracz po resecie 24lvl dostaje Vipa na miesiąc. 

Myślę, że konkurs z rankingu / ilości zabójstw / wysokości lvl niema żadnego sensu, jak już to tylko konkurs aktywności.

I nikogo nie można faworyzować lub karać, wszyscy gracze muszą mieć równe szansę, niezależnie od tego czy posiada ProVipa, czy nie. 

W dniu 24.05.2015 o 11:25, Lebron napisał(a):

Właśnie to tylko dla zwykłych graczy a nie dla tych z vipami :)

Zarówno jak i zwykły gracz, tak i vip może wykonać reset poziomu. Więc to jest taki "mini konkursik" dla wszystkich. Pro vipy za miejsce w topce? spuchłem. 

W dniu 24.05.2015 o 11:25, Lebron napisał(a):

Właśnie to tylko dla zwykłych graczy a nie dla tych z vipami :)

Dlaczego tylko dla graczy ? Administracja nie ma prawa się pobawić ? Dlaczego ktoś ma być wykluczony z konkursu ponieważ ma vipa ? Konkurs powinien być dla każdego. Mozna by robić taki konkurs co rok. Tylko by było trzeba to lepiej zorganizowac tydzień przed tym konkursem by były zapisy każdy gracz mógłby wziąść w nim udział. Liczony by były fragi kto ma więcej fragów ten wygrywa konkurs byłby przez 24h lub 48h można by to nazwać Dzień Fraga.

To tylko propozycja można w niej sporo pozmieniać :)

Gracz wbija 24 lvl i co, mam mu jeszcze do tego ProVipa dać ?Już wyobrażam sobie co się dzieje na serwerze.Taki konkurs odpada,mogę ewentualnie pomyśleć nad jakimś konkursem z aktywnością.

• Like 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności