Gs1222 0 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 (edytowane) 1. Nick: MietekZul, 2. Imię: Grzesiek, 3. Wiek: 15 , 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): można powiedziec , że bardzo dobre 8/10 5.MIKROFON(Tak/Nie): TAK , 6. Składka (Tak/Nie): TAK , 7. Link do swojego GT**: Nie ogarniam tego , ale gram już bardzo długo przegrane ponad 200 h jak nic . 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Cześć nazywam się Grzesiek i mam 15 lat . Mieszkam na dolnym Śląsku w spokojnej wsi . Moimi zainteresowaniami sąpiłka nożna i informatyka , również motoryzacja ; ) Adminem chciałbym zostać , ponieważ bardzo lubię pomagać innym ja graczą tak innym adminą . Staram wyrazić się jak najlepiej z opiniami , jestem bardzo pomocny znam się na tym miałem swoją serwerownię a aktualnie jestem opiekunem 2 serwerów na [REKLAMA] to chyba tyle .. 9. Czy posiadaszSTEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Bardzo dużo 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: Weekendy i dni robocze 12.STAŻ w grze counter strike 1.6: za rok 6 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Byłem , byłem ; ) Edytowane 24 Maja 2015 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Jestem na nie. Niby jesteś opiekunem gdzieś tam a nie wiesz co to gametracker? 9 punkt nie uzupełniony 10 punkt masz napisać ile czasu spędzasz a nie bardzo dużo. W 11 punkcie masz napisać o których godzinach grasz. Hahaha za rok będzie 6 lat gry. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Na nie, konto dla podania.Spróbuj za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi