DrugyysWithHoes 0 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Nick: DrugyysWithHoesLink do SS: problem tkwi w tym że ja nie mam tych ss`ow nigdzieWycinek z konsoli(bez IP)*: Nick DruggysWithHoes SteamID NeoBans SteamCommunity ID Adres IP Ukryty Typ Bana Niedostępny Powód Bana Wrzuc screeny na forum Wykonano 23.05.2015 - 23:47:38 Wygasa Nie określono Zbanowny przez SilverCrowFire Zbanowany na #9 Cs-Classic.pl [ROCZNICA - EVENTY][NewDiabloMod][RESET 28.02] Serwer:9 Cs-Classic.pl [ROCZNICA - EVENTY][NewDiabloMod][RESET 28.02]Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=188204 Przeszukałem tak jak jest w instrukcji, nie mam nic, żadnych ss`ow na fy_snow, mam XP`ka ale patrzyłem i tak nawet na 7 ale i tak nic, nie wiem co tu robić. W moim mniemaniu jestem niewinny, nic nie miałem, proszę to sprawdzić gdyż chciałbym sobie pograć jeszcze, proszę o radę i rozpatrzenie mojej sprawy. Pozdrawiam Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB 5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarayu 42 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Wiem, że łamię punkt regulaminu, ale mam nadzieję, że mi to wybaczycie http://341455.node25.pukawka.pl/hltv-1505232338-fy_snow-1432417080-1432418280.zip- Według amxbansa niby na tej mapie powinien grać gracz podczas robienia ss. Ja osobiście jako admin sprawdzałem kilka razy Druggys i niczego nie widziałem, ale było to sprawdzanie dosyć pobieżne. @Druggys poszukaj jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrugyysWithHoes 0 Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Przeszkuałem trzy razy i nic, no nie wiem co mam robić.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrugyysWithHoes 0 Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Nie zrobił mi tych ss`ow, nie ma ich nigdzie, nigdzie NIGDZIE! Rozpatrzcie to , nie po to pieniadze wydawalem, zeby bana dostac i to jeszcze nie poprawnie zrobionego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 1. Nie spamuj 2. Wersja NS moze byc powodem niezapisywania ss;ów (radze zmienic) 3. Czysto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi