mariusz2pa 321 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 (edytowane) Wiek:16 latIlość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 130hDoświadczenie na podobnym stanowisku: Byłem opiekunem działu (to coś takiego jak gamer) CS GO w innym forum.Dlaczego akurat Ty?: Ponieważ mogę poświęcać czas na ten dział z wielką radością. Mogę wnieść wiele nowych ciekawostek, taktyk, opisów bohaterów. Tworzyć tematy z wielką pasją do tej gry. Rozwiązywałem dziesiątki problemów z tą grą, co oznacza iż mogę próbować pomagać w problemach. Chciałbym trochę odciążyć Emin3ma. On też może zachorować, albo wyjechac na wakacje, a wówczas dział leży. e Jak wiemy, Emin3m zrezygnował z gamera czyli dziła LOL zostaje bez opieki. Co chciałbyś wnieść jako Gamer?: Nowe ciekawostki, pomoc innym, radość z tekstu pisanego przeze mnie Jakim działem chciałbyś się zająć?(GRY): LOL Edytowane 28 Maja 2015 przez mariusz2pa 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 30 Maja 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi