mariusz2pa 321 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 (edytowane) Wiek:16 latIlość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 130hDoświadczenie na podobnym stanowisku: Byłem opiekunem działu (to coś takiego jak gamer) CS GO w innym forum.Dlaczego akurat Ty?: Ponieważ mogę poświęcać czas na ten dział z wielką radością. Mogę wnieść wiele nowych ciekawostek, taktyk, opisów bohaterów. Tworzyć tematy z wielką pasją do tej gry. Rozwiązywałem dziesiątki problemów z tą grą, co oznacza iż mogę próbować pomagać w problemach. Chciałbym trochę odciążyć Emin3ma. On też może zachorować, albo wyjechac na wakacje, a wówczas dział leży. e Jak wiemy, Emin3m zrezygnował z gamera czyli dziła LOL zostaje bez opieki. Co chciałbyś wnieść jako Gamer?: Nowe ciekawostki, pomoc innym, radość z tekstu pisanego przeze mnie Jakim działem chciałbyś się zająć?(GRY): LOL Edytowane 28 Maja 2015 przez mariusz2pa 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 30 Maja 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi