Dzidkof 0 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 1.Twój nick: DzidkofGangPlebanii 2.Nick admina/gracza który zawinił: Mrowka(z top15) 3.Skarga na admina / gracza: Gracza 4.IP/SID oskarżanego: Nie posiadam 5.Data i Godzina: 24,05,2015 18:50 6.Dowody (demko,ss,świadkowie): http://www29.zippyshare.com/v/J9A2gj2Q/file.html 7.Opis Sytuacji: Nie ma co tu się rozpisywać, nie byłem jedyna osobą której nie podobała się gra Mrowki, wiec nagrałem demko, a w zasadzie demka na których moim zdaniem wszystko widać. Nie wiem czy kogoś kręci takie nabijanie rank'u na haxach, ale widocznie są takie osoby. P.S Pierwszy raz widzę żeby kulka leciała ze celem (demko nr3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_aSd_Pb_ 7 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 (edytowane) Nw dlaczego ,ale ja tych demek nie mogę otworzyć w cs. ///edit Możesz podać od której do której dokładnie to się działo??? I na jakich mapach? Edytowane 24 Maja 2015 przez _aSd_Pb_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidkof 0 Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 (edytowane) Może dlatego że demka są podpisane Morwa1 2 itd. Sprawdź jak piszesz. Mi działają. Od 18:30 chyba, jakoś do 19. de_train_mini tylko że z tej nie ma dema, potem de_nuke i tuscan. Edytowane 24 Maja 2015 przez Dzidkof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_aSd_Pb_ 7 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 (edytowane) No nie działa. Pisze na początku ,że się otwiera po czym wyskakuje error ,że nie można otworzyć. Podaj mi te dane co wyżej się ciebie pytałem to z hltv pobiorę demka. /edit Przepraszam ,moja wina za miast pisać Morwa1 to myślałem co innego i pisałem Mrowa1 eh jeszcze raz sorry i zaraz to obejrzę. Edytowane 24 Maja 2015 przez _aSd_Pb_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidkof 0 Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Może dlatego ze ns'sem nagrywane. Napisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_aSd_Pb_ 7 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Już na pierwszym demku widać ,że ma wh. Wielkie dzięki za demka. Jak go spotkam od razu poleci perm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Zaraz zostanie zbanowany. Skarga przyjęta. Dziękujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Skarga Przyjęta Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi