Czikarelli 3 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 (edytowane) Składam skargę na tego gracza, ponieważ podpowiedział dla tt gdzie sejwuję na inferno. Zostałem 1 vs 5 więc nie opłacało mi się atakować. nick: "?EcK0!?" (ten cudzysłow wchodzi w skład nicku) godzina: ~19:45 Steam id z komendy STATUS: # 599 9 ""?EcK0!?"" STEAM_1:0:80123281 21:00 65 0 active 80000 Pewnie on i większość osób będzie się tłumaczyła czemu sejwowałem, jeżeli nie miałem broni? Otóż sejwowałem dlatego, że miałem kevlar+helmet(1000$),smoke(300$), 2x flashbang(2x200$=400$),defuser kit(400$), łącznie 2100$. Nagroda za przegraną rundę to 2400$, bomba była podłożona, czyli dostałbym pieniądze za przegraną i tak i tak, więc mógłbym kupić sobie jeszcze śmiercionośne mp7 czy scouta, czy pro90. A ten konfident powiedział dla drużyny przeciwnej gdzie sejwuje. zabiłem jedną osobę i zginąłem. Myślę że nikt nie chciałby grać z taką osobą. Demka nie dołączę, bo jeszcze nie zuploadowali, ale załączyłem screenshota chatu (zrobionego rundę później). Proszę o zbanowanie tego gracza, ponieważ złamał on dwa punkty w regulaminie. Dla przypomnienia: 1.4 Każdy ma obowiązek grać zespołowo. (sorry ale on takim zachowaniem nie ułatwia gry i nie gra zespołowo) 1.7 Nie utrudniamy gry naszemu teamowi. (poprzez powiedzenie dla drużyny przeciwnej gdzie jestem, straciłem wyposażenie, co utrudniło grę mi i mojemu teamowi) 3.5 Utrudnianie gry -> kick -> ban do 4h ->(również rasze lub nieodpowiednie kampienie) Edytowane 24 Maja 2015 przez Czikarelli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 1. Brak wzoru, niby jakiś zalążek jest. 2. Sam napisałeś, że sejwujesz, a on dodał tylko 1 słowo, które na mapie oznacza kilka miejsc, chyba, że dokładnie wiedzieli, że siedzisz na BS. 3. 3.5 Utrudnianie gry -> kick -> ban do 4h ->(również rasze lub nieodpowiednie kampienie), w takiej sytuacji jak idzie podpowiedź to Admin zwraca uwagę najpierw, a przy powtarzaniu się już może karać, a sam widzisz, że ban to ostateczność, więc jeśli sytuacja z tym graczem będzie się powtarzać to wtedy otrzyma bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi