T!mek 1 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 1.Twój Nick: .::T!mek::. 2.Nick admina/gracza który zawinił: Chce Zwiedzac Anal <3 3.Admin/Gracz : Admin 4.IP/SID oskarżanego: ----- 5.Data i godzina: 25.05.2015 - 22:15:17 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): swiadkowie Ketchup - który rownież został pokrzywdzony 7.Opis sytuacji: po rozegraniu kilku rundek nagle dostałem bana zresztą nie sam bo z Ketchup'em i nie mam pojęcia z jakiego powodu niby rozmowa na skype lecz niestety zadnej konwersacji w tamtym momencie nie było Pozdrawiam .::T!mek::. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 (edytowane) 1. Na początek może dam demko: http://217458.hltv3.pukawka.pl/hltv-1505252201-de_forge-1432584060-1432586280.zip 2. Gracz Ketchup zabił przeciwnika, który kampił po lewej stronie (wyjście z matrixa) - akcja 11:15 2. Kinga powiedziała "Ten Ketchup jest odpalony" 3. Ty jej odpisałeś "czysty :)" po czym dodałeś "rozmawiam z nim na skajapaju" 4. Dostaliście po banie zgodnie podpunktem regulaminu: "§6.2." Całkowity zakaz jest stosowania programów Ts3, Steam, Skype, czy innych komunikatorów do podpowiadania w trakcie gry będąc w różnych drużynach. [1. Ban permanentny z udowodnieniem]" Edytowane 25 Maja 2015 przez KiToL 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 (edytowane) To może ja dodam coś od siebie:W sumie ja poprosiłam Kitola, żeby wszedł i ich zbanował. Po jednej akcji Keczupa stwierdziłam że jest spalony co powiedziałam przez mikro a jak później napisał Timek dawali sobie info. W sumie nie jestem jedynym świadkiem tego zdarzenia. Dodam jeszcze jednego ss'a którego zrobiłam już bezpośrednio po daniu tym panom bana przez Kitola: Z mojej strony to tyle Edytowane 25 Maja 2015 przez Tymbarkowa x3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 (edytowane) Osoba oskarżona nie może jednocześnie rozpatrywać danej skargi, dlatego w tym przypadku ja będę pełnił rolę opiekuna. 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): swiadkowie Ketchup - który rownież został pokrzywdzony 7.Opis sytuacji: po rozegraniu kilku rundek nagle dostałem bana zresztą nie sam bo z Ketchup'em i nie mam pojęcia z jakiego powodu niby rozmowa na skype lecz niestety zadnej konwersacji w tamtym momencie nie było Kitol jak i Tymbarkowa przedstawili Ci całą sytuację od strony faktycznej: Pokazali dowody, a Kitol poparł swoją decyzję paragrafem z regulaminu. 1. Na początek może dam demko: http://217458.hltv3....-1432586280.zip 2. Gracz Ketchup zabił przeciwnika, który kampił po lewej stronie (wyjście z matrixa) - akcja 11:15 2. Kinga powiedziała "Ten Ketchup jest odpalony" 3. Ty jej odpisałeś "czysty :)" Spoiler po czym dodałeś "rozmawiam z nim na skajapaju"Spoiler 4. Dostaliście po banie zgodnie podpunktem regulaminu: "§6.2." Całkowity zakaz jest stosowania programów Ts3, Steam, Skype, czy innych komunikatorów do podpowiadania w trakcie gry będąc w różnych drużynach. [1. Ban permanentny z udowodnieniem]" Po jednej akcji Keczupa stwierdziłam że jest spalony co powiedziałam przez mikro a jak później napisał Timek dawali sobie info. Nie będę zamykać skargi, dopóki osoby poszkodowane nie powiedzą niczego na swoją obronę/lub przyznają się. Jeżeli nie otrzymam odpowiedzi do: 22:46 27.05.2015 (48h od stworzenia skargi) skarga zostanie odrzucona, gdyż taki dowód jaki dostarczono (Twoja wypowiedź z gry) wystarczy by zbanować Was obu permanentnie. Nie będziemy tolerować oszustwa. Edytowane 26 Maja 2015 przez S}{aDoW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ketchup. 6 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Możesz zamknąć Już nie zależy "nam" na UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 (edytowane) Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. W takim razie bardzo mi przykro, ale ban zostaje. Twoja skarga nie została przyjęta!PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Edytowane 26 Maja 2015 przez S}{aDoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi