Skocz do zawartości

[propozycja] zwiększenie czasu zamykania tematów działów gier

NexT.

Rekomendowane odpowiedzi

Mam do zaproponowania zwiększenie czasu na zamknięcie tematów obejmujących dział gier.

By użytkownik gdy zarejestruje na forum i chciałby się wypowiedzieć w dziale np. GTA co do poradnika to nie może. I czas na zamknięcie tematu by było 30 dni.

• Like 2

14dni jest aktualnie.

Działy te nie cieszą się dużym zainteresowaniem od strony użytkowników zajmujących się czysto cs 1.6 / cs:go, dlatego według mnie można by ten czas niezamykania tematu zwiększyć do 30dni.

Nie wiem tak szczerze poco, bo sami napisaliście, że te działy mają słabe zainteresowanie. Bo tak jest niestety, że większość postów jest od osób prowadzących te działy, więc trochę lipka, a wątpię w to, że jeżeli nawet czas zamykania tych tematów zwiększyć do 30 dni, to, że coś się zmieni.. Poza tym jest podpunkt regulaminu, który mówi, że:

12. Odświeżanie starych tematów może mieć konsekwencję w postaci ostrzeżenia (warna). - tematy powyżej 2 tygodni

I to powinno wam wystarczyć za odpowiedź. Poza tym jakby to miało przejść to proponowałbym wtedy dodać na forum nową rangę o tytule "złota łopata" - brat mi mówił, że na oficjalnym forum LoL'a coś takiego było, że jak ktoś odkopywał stare tematy, to dostawał taką rangę :D

Jestem za zwiększeniem czasu do 30 dni.

Ja zamykam tylko w dziale lol'a ( nowości ). Bo tam się nie trzeba wypowiadać tylko wchodzi ktoś ogląda i idzie sobie :D

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja propozycja została przyjęta.

Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności