NexT. 315 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Mam do zaproponowania zwiększenie czasu na zamknięcie tematów obejmujących dział gier. By użytkownik gdy zarejestruje na forum i chciałby się wypowiedzieć w dziale np. GTA co do poradnika to nie może. I czas na zamknięcie tematu by było 30 dni. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 NA 30 dni to trochę za długo ale można np na 14 dni lub 21 dni ale nie więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 14dni jest aktualnie. Działy te nie cieszą się dużym zainteresowaniem od strony użytkowników zajmujących się czysto cs 1.6 / cs:go, dlatego według mnie można by ten czas niezamykania tematu zwiększyć do 30dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Nie wiem tak szczerze poco, bo sami napisaliście, że te działy mają słabe zainteresowanie. Bo tak jest niestety, że większość postów jest od osób prowadzących te działy, więc trochę lipka, a wątpię w to, że jeżeli nawet czas zamykania tych tematów zwiększyć do 30 dni, to, że coś się zmieni.. Poza tym jest podpunkt regulaminu, który mówi, że: 12. Odświeżanie starych tematów może mieć konsekwencję w postaci ostrzeżenia (warna). - tematy powyżej 2 tygodni I to powinno wam wystarczyć za odpowiedź. Poza tym jakby to miało przejść to proponowałbym wtedy dodać na forum nową rangę o tytule "złota łopata" - brat mi mówił, że na oficjalnym forum LoL'a coś takiego było, że jak ktoś odkopywał stare tematy, to dostawał taką rangę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Jestem za zwiększeniem czasu do 30 dni. Ja zamykam tylko w dziale lol'a ( nowości ). Bo tam się nie trzeba wypowiadać tylko wchodzi ktoś ogląda i idzie sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 29 Maja 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi