MakumbaSteam 29 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Proszę o niekrytykowanie mojej pracy, ale chętnie przyjmę propozycje co mogę po prawić w następnych pracach. https://www.youtube.com/watch?v=ccqu7OdpSgg&feature=youtu.be 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VVALO 16 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Nie powinno być Zombie Mod jak już? Fajnie to wygląda choć przy 0:04 sekundzie mógłbyś dać taki motyw głośniejszy (straszniejszy) i na sam koniec te łapy jak się zsuwają po krwi ! Ale jak robiłeś szybko to spoko! Daję okejkę! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MakumbaSteam 29 Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 (edytowane) Dzięki, robione na szybko pomiędzy przerwami rundek w cs 1.6, właśnie na zm modzie Edytowane 26 Maja 2015 przez MakumbaSteam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 (edytowane) Rób więcej ! To jest srednsredniowate xd zrób by modele graczy poruszały się czy coś takiego i dynamicze żeby było @edit zrób to w spokoju i po woli Edytowane 26 Maja 2015 przez NexT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MakumbaSteam 29 Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Okey jutro zrobię, ale nwm o której bo trzeba nadrobić godzinki na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Zwiększyłbym czcionkę niektórych napisów oraz.. dlaczego jest: zoombiemod a nie zombiemod? Ogólnie ciekawy klimat, mnie się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MakumbaSteam 29 Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Tak jak pisałem na szybko haha jutro usunę to i wstawie poprawione zoombiemod + nowa dodatkowa praca specjalnie dla mn9 też coś z serwera zoombie, ale nie zdradzę co bo jeszcze myślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 To tylko z ZM będziesz robił jak zrobiłeś z ZM to teraz FFA,DD2 lub jakiś codmod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 No, no dobry początek oby tak dalej i tak jak napisał NexT. rób powoli i w spokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Pomiędzy tymi "scenkami z napisami" można by było jakąś akcję fajna wrzucić właśnie z zm, ale to dosć kłopotliwe by było z nakręceniem czegoś dobrego ;d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Bardzo mi się podoba lecz czcionkę bym powiększył bo jest troszeczkę za mała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 no powiem ci że fajne to xd tylko czcionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VVALO 16 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Zrób taki na COD'a Tylko na spokojnie i powoli mogę podrzucić kilka pomysłów na priv ale to jutro jakoś po 15.. Dla wszystkich serwerów fajnie by było taką reklamę trzasnąć ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi