Averox 15 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 (edytowane) Nick: Averox Powód rezygnacji: Niestety w obecnej chwili brak czasu na granie z względu na liczne kolejne szkolenia w delegacji (planowane: 1 tydzień i 7 tygodni które zaczynają się już na początku czerwca, wszystkie na wyjeździe). Coś od siebie: Dziękuje adminom FFA i zgranej ekipie CS Classic za miła atmosferę która panuje. "Kinga pamiętaj o mutacji :)" Kitol, Shadow, rolooo za liczne mixy, pomoc i danie szansy. Na pewno jeszcze wróce:) PS. Maturka zdana % Edytowane 26 Maja 2015 przez Averox 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Sprawy osobiste na pierwszym miejscu Ja również dziękuję Ci za poświęcony czas, za wkład który co jak co, ale włożyłeś do serwera. Mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości jeszcze wejdziesz na FFA Trzymaj się i do zobaczenia! /flagi odebrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Dzięki Averox za pomoc i powodzenia w delegacji Trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Mówi się trudno żyję się dalej :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruperd 103 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Powodzenia mam nadzieję że wrócisz Trzymaj się.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Powodzenia w życiu prywatnym, wracaj do nas Ja też dziękuję za wprowadzanie miłej atmosfery na serwer oraz za to, że dało się z Tobą po ludzku pogadać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Powodzonka ! Trzymaj się cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 powodzenia i cześć xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi