CREATIVE 162 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 (edytowane) Wzór: 1. Nick:|ODS| Cr34T1v3 2. Imi ę:Maciek 3. Wiek:15 (w lipcu 16) 4. Znajomość Amx (ś rednie, dobre , bardzo dobre ) ewentualnie ( 0/ 10):7/10 5. Mikrofon( Tak /Nie )Nie 6. Składka (Tak /Nie ):Tak 7. Link do swojego GT**: www.gametracker.com/player/%7CODS%7C%20Creative/193.33.176.93:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zosta ć adminem **:To mozna przeczytac w poprzednich podaniach 9. Czy posiadasz STEAM?( Je ś li tak to podaj Steam_ID):Nie 10. Ile czasu mo żesz poś wię cić na serwerze?**:Roznie czasem duzo czasem malo. 11. W jakich godzinach grasz ?(Dni robocze , weekend )**:Rozne nie mam ustalonych 12. Staż w grze Counter Strike 1.6 :10 msc 13. Czy byłe ś ju ż adminem ? (Nie podajemy link ó w ):Tak ** - bardzo waż ne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Ostatnio mnie nie bylo ale nadrobie. Warn jest w trakcie usuwania Edytowane 27 Maja 2015 przez CREATIVE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power 49 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Jestem na tak, Dzisiaj jak sam widziałeś ile osób grało i jeden admin wiec potrzebuje kogoś do pomocy Składka ++ Amx ++ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Na tak : + amx +składka -steam Popraw gt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VVALO 16 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 - Mikro. - Ten czas na serwerze różnie(?)+ To ,że widuję Cię czasem na serwerze.+ Składka.Generalnie jak odpracujesz Warna i nadrobisz godzinki na serwie to z chęcią a na razie Neutral...Bez spiny oczywiście . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Creativ najlepszy admin 45k1 kiedy ja grałem, zero zastrzeżeń, bardzo pozytywna osoba Oczywiście wszystko na + , skladka, adminowal, kultura na najwyższym poziomie, wie o co biega, czego więcej chcieć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruperd 103 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Jasne że TAK +byłeś już adminem i bardzo dobrze ci szło xD -nie odchodz znów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi