CREATIVE 162 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Wiek:15 w lipcu 16 Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: ojej duzo nie wiem Doświadczenie na podobnym stanowisku: jest ale male Dział który najbardziej ci odpowiada:Wiadomosci ze swiata, wywiady, (recenzje mniej bo od czasu jak mi pani od polaka dala 1 to juz nie ) Dlaczego akurat Ty?: Kiedys widzialem rezygnacje mashiro ,pod spodem rias napisal cos w manke ze zosatal sam wiec chcialbym uzupelnic to zaszczytne grono redaktorow i cos nowego wsniesc. Wiem ze nie mam za najlepszej ortografi (pracuje nad nia), i jesli nie wgram jakiejs normalnej klawiatury nie bede mogl pisac polskich znakow, wiem rowniez iz doswiadczenie tez nie przekonuje ale zawsze mozna sprobowac Co chciałbyś wnieść jako Redaktor?: Oczywic troszke dzial kacik redaktorski. Pozdrawiam Fakel'a Creative Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Jestem na nie. Słabo napisane podanie. Nie potrafisz wejść w profil i zobaczyć jaki masz czas na forum. Małe doświadczenie. Słabo się wypowiadasz w działach którymi chciałbyś się zajmować. ''Co chciałbyś wnieść jako Redaktor?: Oczywic troszke dzial kacik redaktorski.'' - Nie rozumiem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Zapraszamy ponownie za tydzień! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi