*Pidon* 0 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Witam mam takie pytanie,a mianowicie kiedy ma być mniej wiencej reset leweli? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Pierwszego maja odbył się reset leveli, trzeba liczyć, że ponowy reset będzie pewnie za 2 miesiące, czyli 1 lipca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Pidon* 0 Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 No ok dziękuje za infromację gram od nie dawna xd no ale bardzo mi sie spodobał ten serwer i będę za jakiś czas starał sie o admina chodz nie wiem czy dam rade ) 10 postów musze zyskać itp xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 W najbliższym czasie nie planuję resetu lvl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi