SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 O dziwo jeszcze nikt tutaj tego nie dodał więc dodaję ja. Nie będę się rozpisywał, tylko podaje link do (bez reklam) izaktv gdzie już macie spolszczone i ładne opisane. LINK: http://izaktv.pl/csgo-update-27-05-2015/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Nawet nie zauważałem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 (edytowane) dzisiaj rano widziałem na grupie Izaka xd. Fajne te skiny xd Edytowane 27 Maja 2015 przez JamesRodriguez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 I znów najbardziej podoba mi się USP. I po raz pierwszy Negev mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywnosci Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi