MARIANO ITALIANO 0 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Nick: MARIANO ITALIANO 2. Imię: MARIAN 3. Wiek: 20 4. Znajomość Amx (0/10):9-10 5. Mikrofon (Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak Co miesiąc kupuje vipa 7. Link do swojego GT:http://www.gametracker.com/server_info/31.186.82.184:27691/top_players/?query=MARIANOITALIANO 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Cześć wszystkim. Mam na imie MARIAN, pochodzę z Poznania Interesuje się sportem i dziewczynami ogólnie pracuje ale teraz mam przerwe na okres zimowy. Dlaczego ja mam zostać adminem? Już dłuższy czas zastanawiałem się nad złożeniem podania, nigdy wcześniej nie pełniłem tej roli i chciałbym kiedyś spróbować. Jestem osobą która szybko sie uczy oraz potrafie rozpoznawać odpały. Na FFA spędzam dużo czasu więc wydaje mi sie że nadaje się na admina. 9. Czy posiadasz STEAM (Tak/Nie). Jeśli tak, podaj Steam_ID: STEAM_0:0:4465575 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Jak widać na GT bardzo dużo, nie da sie tego określić w godzinach:) 11. W jakich godzinach grasz (Dni robocze, weekendy):nie zależnie czy dzień roboczy czy weekend jestem od około 10 czasem nawet do wieczora. Zależy czy mam jakąś prace w domu. 12. Staż w grze Counter-Strike 1.6: 9 Lat 13. Czy byłeś już adminem? (Tak/Nie):TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 "4. Znajomość Amx (0/10):9-10" "nigdy wcześniej nie pełniłem tej roli i chciałbym kiedyś spróbować" nigdy nie pełniłeś tej funkcji, a dajesz sobie 9-10 ? "10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Jak widać na GT bardzo dużo, nie da sie tego określić w godzinach:)" http://www.gametracker.com/player/MarianoItaliano/31.186.82.184:27691/ Rzeczywiście tego się nie da określić w godzinach, szkoda, że nawet sekundach.. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi