*Pidon* 0 Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Witam mam propozycję: 1 Wprowadzic na serwer (ruletke) chyba każdy wie co to jest,dla mnie to dobra rzecz .. 2 Zmienić godziny bonusu ekspa zamiast 22 dac 21-6 rano ) 3 Wprowadzić goldy o co chodzi: Goldy to takie coś że dają większe dmg np po wbiciu 24 poziomu dostajemy strój gold.. i jedziemy znowu od l lewela ) tak było na serwie co byłem wczesniej adminem nie wiem czy wy sie na to zgodzicie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Jest od tego specjalny temat więc nie wiem po co zakładasz nowe tematy. Jak już coś to tak: 1. Można wprowadzić 2. Jest dobrze tak jak jest 3. To jest zm 4.3 a nie 5.0080 coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Pidon* 0 Opublikowano 28 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 chciałbym żeby coś w moim temacie napisano ok dam propozycje tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Od tego jest odpowiedni temat. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi