*Pidon* 0 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Witam proszę opanować tego admina Makumba ja nie wiem czemu dajecie takim ludzą jak on admina to jest żenada!!>.. koles nie zna regulaminu.. brak mi słów porażka Ale za to daje bardzo dobry przyklad: Skanuje przy innych graczach to jest naprawde nie złe... ( Dziecko nie ma mikrofinu ani nic... i on ma admina naprawdę nie rozumiem tego... Jak można 11 latkowi dać admina w ręce przecież ten serwer upadnie... Dał mi bana że powiedziałem "Kurwa" bez ostrzeżenia.. ZNIEGO TO WIELKI NOB JEST.. SUPER SNIPER killed self with worldspawnDegly killed -xTeusZx- with aug[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Powod: 'Kultura'[AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_2:0:1573676999'[AMXBans] Twoje IP: '109.207.100.157'[AMXBans] ===============================================*Pidon* : nawet nie widzialem podania na forum ciekawe jak zostales adminaKicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole.Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Admin złożył podanie w szybkiej rekrutacji na admina i dostał okres próbny na 7 dni (chyba). I proszę zastosować się do wzoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi