Umciaak * 1 502 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 1. Nick:UmciaaGumcia <3 |DJ|2. Imię:Kacper3. Wiek: 16 lat4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):95. Mikrofon(Tak/Nie):Tak6. Składka(Tak/Nie):Tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/UmciaaGumcia%20%3C3%20|DJ|/193.33.177.101:27156/ Mało godzin ponieważ nowe konto, ale się nadrobi 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Mam na imię Kacper. Chodzę do 2 klasy gimnazjum. Interesuję się motocyklami. Chciałbym zostać adminem, ponieważ wielu adminów odeszło i chciałbym pomóc tym co zostali. Byłem już na ODD2 adminem.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Nie posiadam, lecz do 2 czerwca będę mieć.10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 1/2/3h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze:1/2h Weekendy:1/2/3h12. Staż w grze Counter Strike 1.6:6 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Ukończone 17 lat - Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze -/+ Zachowanie kultury na serwerze (zostawiam abyście wy ocenili) Przynajmniej 10 sensownych postów na forum+ Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń)+ Posiadanie mikrofonu+ Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątk. Wystarczy napisać do opiekuna) lub 11,07 z VIP'em. Można uzgodnić z opiekunem.+ Pozdrawiam Guma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Jestem niestety na nie Wystarczy spojrzeć na GT. Dopiero co wróciłeś. Pograj jeszcze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Okres próbny: +był adminem -gt (ale nadrobisz w czasie próby) -Twój wiek mnie trochę martwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Dopiero wróciłeś a już startujesz na admina ? Jestem na Nie. Słabe GT, wiek, aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi