Fat4lity 24 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 1. Nick: Fat4lity 2. Imię: Paweł 3. Wiek: 22 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 10/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): tak 6. Składka (Tak/Nie): nie ( jak 10-tego czerwca coś przyjdzie na konto to pomyślimy ) 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Fat4lity/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Moja osoba jest już wam znana , dodam że pochodzę z Grudziądza.MIejscowość średniej wielkości ,ale za to jakie widoki . Aktualnie serwer przechodzi mały kryzys i chciałbym w tym pomóc.Na chwile obecna admin na serwerze to jak "Igła w stogu siana" i ja chce to zmienić.Wprowadzę ład i porządek ,co wniesię miła atmosferę do gry. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Tak STEAM_0:0:31203728 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 5-9h dziennie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): aktualnie mam dużo wolnego czasu ,wiec można powiedzieć , że weekend mam cały czas od rana do wieczora ( 9-24 ) 12. Staż w grze counter strike 1.6: 10 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 29 Maja 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Ale warny masz odrobić. Czekam do jutra 20:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat4lity 24 Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Odrobię , jeśli jest inny sposób niż płacenie (sms) za każdy pkt warna ! NO proszę cie . W dodatku dostałem je za free. 2 argumenty podać w podaniu kolegi. Dałem 1 ogólny i dostałem , a 2 pkt warna dostałem od admina który ukrył mój post i nawet nie chce mi go w temacie pokazać , wiec jaka tu sprawiedliwość. Nic nie było mówione o takiej zasadzie (2 argumentów) , która teraz już nie obowiązuje , wiec czyja to wina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 (edytowane) wypowiedz w podaniu automatyczne odrzucenie podania ale z uwagi na sytuacje na tym servie ja bym mu dal. Nie ma @ Zobaczcie gt chyba we wtotek 500 min na servie Edytowane 31 Maja 2015 przez CREATIVE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil11311 17 Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Jestem za ogarnięty, aktywny chce pomóc serwerowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzamajka 1 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Jak już wszyscy to wszyscy, jak najbardziej Fat4lity jest bardzo często na serwerze i nieźle operuje, poza tym, że gra kzoacko;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Na TAK, sprawdza się jako admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi