NeO12 369 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 (edytowane) 1.Twój Nick: NeO :] 2.Nick admina/gracza który zawinił: |ODS| Cr34T1V3 3.Admin/Gracz : Admin 4.IP/SID oskarżanego: Nie znam jego danych w amxbans nie pokazuje 5.Data i godzina: 30.05.2015 - 14:32:08 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Ban w amxbans http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=191458 7.Opis sytuacji: Jaki admin banuje ludzi za ss na 5 min ? nawet jesli bym chciał pisac o odbanowanie to nie musze bo nie mam juz bana lol ? komu wy dajecie admina ? daje tu ss jakby ktos sie spinał . Ale moim zdanie gosc po 1 nie ma steam po 2 wyglada na 15 lat a po 3 0 ogaru dla mnei do wyrzucenia dziekuje dobranoc ss http://www.speedyshare.com/SNfkU/ss-neolo.rar HAHAHA Teraz to juz przesada, admin chcial naprawic swoj bład i co i gowno [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : Neo : ][AMXBans] Powod : ' Wstaw ssy na forum.cs-classic.pl '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 33597044 '[AMXBans] Twoje IP : ' '[AMXBans] =============================================== Edytowane 30 Maja 2015 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietekk 22 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Przepraszam, że się wtrące w nie mój dział. Ale powiem coś od Siebie. Creative musiał banować na szybko, W amxmodmenu jest tak że Wchodzisz w bany i pod 2 masz ban 5 min, a gdy klikniesz 9 i 2 to masz perma, widocznie u Creative'a nie złapała 9 więc innymi słowy skarga nie jest słuszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Jupi 2 dzien i juz skarga chyba nowy rekord ^_^ a teraz tak serio. Kiedys mi napisal na u@ ze masz haka wbilem spect patrze na cb 1 runde jestem przekonany ze masz wh. Chcialem ci dac perma, lecz przypomnial mi sie post -_- ze za ban bez owodow mozna poleciec wiec runda sie skonczyla otworzylem ponownie modmenu i wchodze w ssy robie ci ssy w 100% pewnosci ze masz wh. Robi ci ssy ja sprawdzam kolejnych ludzi czy po txt nie lataja. I jestem przekonany ze juz cie nie ma. Nagle ktos mi pisze na u@ zbanujesz czy jie wiec zaczelo sie szukanie czm nie zostales zbanowany kilka razy chcialem ci dac z neobansa perma z powodem ale nic sie nie dzailo :/ wiec dalem ci z kicka z powodem papa bo myslalem ze zaskoczy po kicku(jaskier mi to kiedy powiedzial) lecz nie zadzialalo eqiec dalem ci piatle zpowodem wstaw ssy Swojej winny tu nie widze a kolego prosze o szacunek bo jwidze ze tego mama nie nauczyla i nie smiej sie z tego ze mam 15 bo jest @ co ma 13 wiec dalej masz jakies spiny?? Sry za bledy ale pisze ze swojego telefonu i nie widze koncowki pisanego tekstu. Pozdrawiam @ Creative PS: Miecio dzieki za post ale nie banowlem na dzybko. W razie watpliwosci poprosil bym kropcie o logi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masek 128 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 (edytowane) Tutaj masz powód dlaczego masz perma: http://forum.cs-classic.pl/topic/35335-ub-i-ban/ A ss'y wstawiamy w dziale próśb o ub, więc zastosuj się do wzoru i wrzuć ss'y w tym dziale: http://forum.cs-classic.pl/forum/85-pro%C5%9Bby-o-ub/ Pamiętaj że ss'y muszą być wrzucone na : http://www.zippyshare.com/ Edytowane 30 Maja 2015 przez Masek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 (edytowane) @ Masek on nie dostal perma :/ EDIT: XD dostal I ssow nie moge sciagnac LoL Edytowane 30 Maja 2015 przez CREATIVE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 (edytowane) Nie rozumiem jak można przez chwile patrzec na typa i juz od razu wiedziec ze ma wh i jeszcze admin powinien miec STEAM'a a nie banowac ludz ze STEAM'em POZDRO EDIT wstawilem ss'y ale nikogo nie interesuja Edytowane 30 Maja 2015 przez Fajny Gracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 widzisz jakbys byl tyle adminem ci ja ti juz bys widzial Bo masz pecha vhlopie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 jakbys wiedzial "chlopie" ile ja bylem adminem i jestem to bys sie obsrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 (edytowane) Chciałbym poinformować 2 użytkowników [Fajny Gracz , CREATIVE] że sprawy prywatne , spory załatwiamy na PW. Nie będzie spokoju = Warny polecą. Będę was obserwować. Edytowane 30 Maja 2015 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 <strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> wyjaśnione <br /><br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi