Skocz do zawartości

Skarga na |ODS| Cr34T1V3

NeO12

Rekomendowane odpowiedzi

1.Twój Nick: NeO :]
2.Nick admina/gracza który zawinił: |ODS| Cr34T1V3
3.Admin/Gracz : Admin
4.IP/SID oskarżanego: Nie znam jego danych w amxbans nie pokazuje
5.Data i godzina:  30.05.2015 - 14:32:08
6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Ban w amxbans http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=191458
7.Opis sytuacji: Jaki admin banuje ludzi za ss na 5 min ?  nawet jesli bym chciał pisac o odbanowanie to nie musze bo nie mam juz bana lol ? komu wy dajecie admina ?
daje tu ss jakby ktos sie spinał . Ale moim zdanie gosc po 1 nie ma steam po 2 wyglada na 15 lat a po 3 0 ogaru dla mnei do wyrzucenia dziekuje dobranoc

ss

HAHAHA
Teraz to juz przesada, admin chcial naprawic swoj bład i co i gowno

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.
[AMXBans] Zbanowany Nick : Neo : ]
[AMXBans] Powod : ' Wstaw ssy na forum.cs-classic.pl '
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 33597044 '
[AMXBans] Twoje IP : ' '
[AMXBans] ===============================================
Edytowane przez Omєga *

Przepraszam, że się wtrące w nie mój dział. Ale powiem coś od Siebie. Creative musiał banować na szybko, W amxmodmenu jest tak że Wchodzisz w bany i pod 2 masz ban 5 min, a gdy klikniesz 9 i 2 to masz perma, widocznie u Creative'a nie złapała 9 więc innymi słowy skarga nie jest słuszna.

Jupi 2 dzien i juz skarga chyba nowy rekord ^_^ a teraz tak serio.

Kiedys mi napisal na u@ ze masz haka wbilem spect patrze na cb 1 runde jestem przekonany ze masz wh. Chcialem ci dac perma, lecz przypomnial mi sie post -_- ze za ban bez owodow mozna poleciec :( wiec runda sie skonczyla otworzylem ponownie modmenu i wchodze w ssy robie ci ssy w 100% pewnosci ze masz wh. Robi ci ssy ja sprawdzam kolejnych ludzi czy po txt nie lataja. I jestem przekonany ze juz cie nie ma. Nagle ktos mi pisze na u@ zbanujesz czy jie wiec zaczelo sie szukanie czm nie zostales zbanowany kilka razy chcialem ci dac z neobansa perma z powodem ale nic sie nie dzailo :/ wiec dalem ci z kicka z powodem papa bo myslalem ze zaskoczy po kicku(jaskier mi to kiedy powiedzial) lecz nie zadzialalo eqiec dalem ci piatle zpowodem wstaw ssy :)

Swojej winny tu nie widze a kolego prosze o szacunek bo jwidze ze tego mama nie nauczyla i nie smiej sie z tego ze mam 15 bo jest @ co ma 13 wiec dalej masz jakies spiny??

Sry za bledy ale pisze ze swojego telefonu i nie widze koncowki pisanego tekstu.

Pozdrawiam @ Creative

PS:

Miecio dzieki za post ale nie banowlem na dzybko.

W razie watpliwosci poprosil bym kropcie o logi.

Tutaj masz powód dlaczego masz perma: http://forum.cs-classic.pl/topic/35335-ub-i-ban/

A ss'y wstawiamy w dziale próśb o ub, więc zastosuj się do wzoru i wrzuć ss'y w tym dziale: http://forum.cs-classic.pl/forum/85-pro%C5%9Bby-o-ub/

Pamiętaj że ss'y muszą być wrzucone na : http://www.zippyshare.com/

Edytowane przez Masek

Nie rozumiem jak można przez chwile patrzec na typa i juz od razu wiedziec ze ma wh i jeszcze admin powinien miec STEAM'a a nie banowac ludz ze STEAM'em POZDRO

EDIT

wstawilem ss'y ale nikogo nie interesuja :D

Edytowane przez Fajny Gracz

Chciałbym poinformować 2 użytkowników [Fajny Gracz , CREATIVE] że sprawy prywatne , spory  załatwiamy na PW.

Nie będzie spokoju = Warny polecą. Będę was obserwować.

Edytowane przez Omєga *

<strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> wyjaśnione <br /><br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności