_aSd_Pb_ 7 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Skoro omega odszedł to co teraz stanie się z pb? Ja mam nadzieję ,że pb będzie nadal. Bo tu nie chodzi o to ,że gracze odchodzą do cs go [bo to też prawda] ,ale trzeba zrobić dobry i ciekawy pb. Ja oczekuję ,że pb będzie na cllassicu dalej i proponował bym zrobić z niego zwykłego pb. Ewentualnie jeśli mają już być jakieś klasy i coś ciekawego to pb+cod bo same te klasy i jakieś tam perki są nudne ,i musi być do pb+cod dobry opiekun który będzie ciągle nad nim czuwał i dodawał nowe rzeczy. Ale jestem Za tym aby był zwykły pb.Mogę nawet zostać opiekunem. Jeżeli dostanę szansę . Jedynym moim minusem jest to ,że nie potrafię dodawać pluginów itp. Mogę się zajmować admina itp dawać propozycje ,ale -.- lub ktoś inny musi od czasu do czasu dodawać to na serwer. Więc mam nadzieję ,że pb będzie nadal !!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 906 Opublikowano 31 Maja 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Ja nie zamienię go na zwykłego PB, zostaje tak jak jest, a co do opiekuna, to niedługo pewnie będzie z tym temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_aSd_Pb_ 7 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Ok.Mam nadzieje ,że pb nie upadnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzEp 0 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 chyba ciezko sie w to gra co ? Te kulki jakos dziwnie tak lecą ? Jest zainteresowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi