_aSd_Pb_ 7 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Skoro omega odszedł to co teraz stanie się z pb? Ja mam nadzieję ,że pb będzie nadal. Bo tu nie chodzi o to ,że gracze odchodzą do cs go [bo to też prawda] ,ale trzeba zrobić dobry i ciekawy pb. Ja oczekuję ,że pb będzie na cllassicu dalej i proponował bym zrobić z niego zwykłego pb. Ewentualnie jeśli mają już być jakieś klasy i coś ciekawego to pb+cod bo same te klasy i jakieś tam perki są nudne ,i musi być do pb+cod dobry opiekun który będzie ciągle nad nim czuwał i dodawał nowe rzeczy. Ale jestem Za tym aby był zwykły pb.Mogę nawet zostać opiekunem. Jeżeli dostanę szansę . Jedynym moim minusem jest to ,że nie potrafię dodawać pluginów itp. Mogę się zajmować admina itp dawać propozycje ,ale -.- lub ktoś inny musi od czasu do czasu dodawać to na serwer. Więc mam nadzieję ,że pb będzie nadal !!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 31 Maja 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Ja nie zamienię go na zwykłego PB, zostaje tak jak jest, a co do opiekuna, to niedługo pewnie będzie z tym temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_aSd_Pb_ 7 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Ok.Mam nadzieje ,że pb nie upadnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzEp 0 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 chyba ciezko sie w to gra co ? Te kulki jakos dziwnie tak lecą ? Jest zainteresowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi