creti 0 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Nick : Creti Link do SSów : http://speedyshare.com/5JWKq/cstrike.rar Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Redakai. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Creti [AMXBans] Powod : ' Wrzuc screeny na forum ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 489772890 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 87.205.210.18 ' [AMXBans] ======================================= Serwer : Cs-Classic.pl [CoD 45000lvl][NOWY SEZON] Po raz trzeci mi robicie SS'y i nie wiem kiedy zrozumiecie, że nic nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian 1 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 czyste ssy czekaj na ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 a gdzie jeszcze 2 ssy powinno być 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creti 0 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Są trzy ponieważ tyle zostało mi zrobionych. Zapytaj admina ile ich mi zrobił. Mam trzy w folderze to trzy wrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3gionTM 0 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zawsze jest 5 a admin ma obowiązek zrobić 5 ss-ów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Poczekamy co powie Redakai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creti 0 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 http://www.speedyshare.com/tQY8v/1.bmp Proszę. Tutaj jest SS z mojego folderu z CS'em. Jak widać są tylko trzy SS'y z tamtego dnia ( mapa de_dusferno20000 ). W tym folderze znajdują się też SS'y z innego dnia oraz innego serwera i jak widać jest po 5. Więc dlaczego ja mam " cierpieć " przez cudze błędy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 czekaj i nie spamuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 ub.cl. sprawa wyjaśniona admin pouczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi