Man in balaclavA 1 Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 1.Twój Nick: Man in balaclavA 2.Nick admina/gracza który zawinił: SPR!NT 3.Admin/Gracz : Gracz 4.IP/SID oskarżanego: "SPR!NT" 15980 STEAM_ID_LAN 1 27:42 26 (tylko to mam) 5.Data i godzina: około 13:40 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): screeny w załączniku. 7.Opis sytuacji: Niema tu nic do tłumacznia, po prostu gracz blokował, a gdy powiedziałem żeby tego nie robił miał to gdzieś, co widać w screenie z consoli.Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Skarga jak najbardziej słuszna. Proponuję dać mu bana na 3 godziny za kulturę i blokowanie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Następnym razem jak będziesz składał skargę, to nie wpisuj w konsoli amx_status, tylko amx_ip. Pod tą komendą co podałem znajduję się sid i ip gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi