CzerwonyRanger 3 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 1. Nick: CzerwonyRanger 2. Imię: Hubert 3. Wiek: 15/rocznikowo 16 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): średnie 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GameMe**: http://www.gametracker.com/player/CzerwonyRanger/185.36.169.126:27136/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Cześć, mam na imię Hubert, mam 15 lat i mieszkam na wsi. Interesuję się komputerami, grafiką komputerową od niedawna, zamierzam kształcić się własnie w tych kierunkach. Dlaczego akurat ja mialbym zostać adminem? Służę pomocą innym graczom, jestem zawsze gotowy do wejscia na server (GG 24/7), nie sprawiam żadnych kłopotow na serverze jednak muszę sie przyznać, że byłem karany banem ale nie dłuższym jak 4 godziny. Staram się nie popełniać błędów gramatycznych i językowych. Kadra adminów jest naprawdę dobra lecz zawsze przyda sie ta "dodatkowa para rąk" do pracy. To tyle ode mnie. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Tak 1:1:68782419 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Z końcem roku mam naprawdę dużo czasu i w głównej mierze spędzam go przy komputerze wieć odpowiadając na pytanie z 5 godzin nawet 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: Dni robocze: od 15:00/14:00 do 1:00/2:00 12. Staż w grze counter strike Global Offensive: 563 godziny 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Byłem adminem na wielu serverach i bardzo dobrze się sprawowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Na nie -wiele osób denerwujesz -nie jestes miły -kłócisz się -nie służysz pomocą innym graczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 (edytowane) Tak, dużoooo graczy zgłasza na pw. Smx jest łatwe, więc szybko podłapie. Spędza sporo czasu na serwerze. Przyda się Admin teraz bardzo @ Bany za skracanie?xd ma tylko jednego i to sprzed miesiąca Edytowane 2 Czerwca 2015 przez Visha 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaneK 36 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Nie chce się dużo rozpisywać więc napisze tylko ja w tej chwili jestem na NIE . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondi22 1 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Hmmm...ja jestm na NIEponieważ jesteś nie miły wzglendem innych czasami, i już nie raz przyłapałem ciebie na skracaniu!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Jestem na tak. Przyda nam się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNNK :D 0 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Na tak chłopak miły opanowany chętny do pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi