lemiwiki 212 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 (edytowane) Witam iż ostatnio dostałem perma z ss.Wiem za co,a dokładniej reklame.Przepraszam za to choć to nie było celowe. Na jednej z map nie ma noży,myślałem że mam komende "!knife" skopiowaną a nie ip które podał mi kolega.Poprosił bym o UB. Nick:良好 Edytowane 1 Czerwca 2015 przez lemiwiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzerwonyRanger 3 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 (edytowane) reklama to reklama nie ma wyjątków było się nie mylićEditDwa razy sie pomylileś? Edytowane 1 Czerwca 2015 przez CzerwonyRanger 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Podajcie datę i godzinę wtedy, kiedy to było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzerwonyRanger 3 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 (edytowane) 31 maja 2015, 00:01:06 wtedy zrobilem ssa Edytowane 1 Czerwca 2015 przez CzerwonyRanger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klon 4 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Myślę, że można przymknąć oko na ten wybryk, ponieważ od ostatniego czasu zgłasza masę graczy łamiących regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaneK 36 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Dajcie chłopakowi UB uważam że specjalnie nie wkleił tej reklamy bo bardzo często go widzę na serwerze i dużo czasu spędza na nim i jak Klon napisał zgłasza na PW nie tylko mi jak widać osoby łamiące regulamin . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: UB Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi