Siara i wszystko jasne2 0 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 (edytowane) Kupiłem vipa tydzień temu na nick + hasło. Wszystko działało poprawnie, aż do wczoraj, gdy próbowałem wbić na serwer i nagle wyskakuje komunikat: Reason: Kicked: Nie możesz wejść na ten serwer... wpisz w konsoli: setinfo_pw"hasło" na Vipa/admina. Ktoś wie o co może się rozchodzić? Edytowane 1 Czerwca 2015 przez Siara i wszystko jasne2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siara i wszystko jasne2 0 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Już sobie z tym poradziłem, możecie już zamknąć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi