SaS'owy 118 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Mam nadzieję, że komuś będzie chciało się to w ogóle przeczytać. Jeśli komuś się spodoba, mogę opisać kolejnych niekonwencjonalnych lub zapomnianych junglerów (np: Gragas, Kha Zix, Jax i wiele innych). Jeśli ktoś przebrnął przez czytanie moich wypocin, to wielki szacunek, no i zimne piwko dla Ciebie ! Twoje zdrowie ! :notworthy: :pije: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Nie wiem o co chodzi bo nie znam się na Lolu, ale + za sporą robotę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia:)* 83 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 No to sie rozpisałes ulalaaa Wielki plus za to jak to wszystko ze szczegółami i rozpisałeś Twoje zdrowie :pije: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Świetny poradnik dla nowych graczy. Choć zmieniłbym specjalizacje Plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisekS 15 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Fizz na Jungli dalej w mecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Fizz na Jungli dalej w mecie? cały czas w mecie są championi tankowaci typu Gragas, Sejuani. Pewnie dałoby radę, ale według mnie najlepiej sprawdzałby się na midzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splade 34 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 AD Fizz na topie jest super. Polecam zagrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaS'owy 118 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 AD Fizz na topie jest super. Polecam zagrać Nie gram na topie, ale widziałem, że też całkiem dobrze się sprawdza. Pozdro :pije: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splade 34 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zajebisty jest. Botrk, Trinity, Black Cleaver i zamiatasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corin 2 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Zagralem i bylo IZI ! Fajny poradnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Nieaktualny poradnik. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi