Tadeusz 0 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Wiek:16 Kontakt (GG/e-mail/steam):GG:Profil email:[email protected] steam: jaro1221 Kiedy zaczynałeś grę w cs:4lata temu z przerwami Doświadczenie w łapaniu/ rozpoznawaniu cheaterów:8/10 Ile masz wolnego czasu?:5-64 Dlaczego starasz się o to stanowisko?:Hmmm...Jestem doświadczona i ogarnieta osoba.Mam doświadczenie w przeglądaniu demek(byłem w UBTeam na cs spark.eu Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich):Nigdy w życiu nie używalem i nie użyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 za krótko jestes na forum wiec na nie .. pobadz troche i pozniej zglos sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszAkA 0 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 na nie zapoznaj sie z regulaminem za cos takiego powinienes warna dostac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Brak wymaganNa NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Na NIE: - Wczoraj stworzone konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 dobru żart. chyba wgl nie czytałeś wymagań. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Jaja sobie robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi