Zamaskowany 0 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 (edytowane) Proponował bym dodanie pluginu który umożliwia wyścig z graczem i za to jest np. exp to wszystko Liczę na jak najszybszą odpowiedź. Edytowane 2 Czerwca 2015 przez Zamaskowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zbędne ponieważ widziałem to na innym serwerze i nikt z tego nie korzystał za często Na nie tylko będzie zaśmiecał serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 (edytowane) Według mnie może być ale nikt więcej by z tego nie korzystał. Hmmm niech inni się wypowiedzą. A nie lepiej zamiast tego dodać nowych mapek? Edytowane 3 Czerwca 2015 przez aktywny.!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power 49 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Ja jestem na tak i na nie, Pomysl dobry ale wlasnie tak jak aktywny mowi, nikt z tego nie bedzie korzystal, chyba ze naprawde bedzie jakas nagroda z 6k expa czy wiecej.. Sory za ortografie lecz na telefonie siedze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 410 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 ja bym tam nic tymczasowo nie dodawał i zmieniał po za tym też grałem na takich serwach z tym pluginem i praktycznie rzadko ktoś z niego korzystał a jak masz się scigać z graczem to normalnie kto pierwszy będzie w kolejce ten lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Jest to jak najbardziej zbędne. Po 1. moim zdaniem niszczy to całkowicie DR, a po 2. i tak prawie nikt z tego nie będzie korzystał. Grałem na kilku takich serwerach i tylko 2 osoby na krzyż to używały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamaskowany 0 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Więc jak nikt niechce to temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Wyścig koliduje z klasami. Propozycja odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Odpada. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi