dawid1441 1 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Siemka nie mogłem znaleźć działu, dlatego piszę tutaj. Oczywiście chcę się odwołać od bana, ponieważ przy statach 11:0 nie jest dziwne że admin mnie sprawdza, więc nie mam nikomu za złe. Poniżej moje ss'y ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : SouL. ==== Zbanowane IP : 31.1.114.146 ==== Admin : Ummciak : * ==== Powod Bana : Wrzuc screeny na forum ==== Wygasa : Nigdy ( od 06/02/2015 - 20 : 59 : 46 ) http://speedy.sh/T6jbG/SouL Tu są moje ss'y oczywiście czyste. A i wiem że nie powinienem tu tego pisać, ale to przy okazji. Czy jak dostałem tego bana to nadal mogę składać podanie na admina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 (edytowane) Po 1 ssy wrzuc na zippyshare.com PO 2 dzial ub - Po 3 tak mozesz bo najprawdopodobniej dostaniesz ub i nie mow ze przez staty dostales ssy bo um jest doswiadczony i wie co robi!! UB - http://forum.cs-classic.pl/forum/85-pro%C5%9Bby-o-ub/ Znam go lepiej wiec wiem co mowie!! Edytowane 2 Czerwca 2015 przez CREATIVE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid1441 1 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Spk dzięki, ale też nie możesz powiedzieć że to go nie skusiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 (edytowane) Jak dalej bd taki pyskaty to dam ci na nie!! dobra koniec spamu tyle z mojen strony PS; Wstaw ssy!! Edytowane 2 Czerwca 2015 przez CREATIVE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid1441 1 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 (edytowane) Według mnie to nie było pyskowanie, ale jeśli chcesz to skończę. PS. Już wstawiam Edytowane 2 Czerwca 2015 przez dawid1441 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Wyjaśnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamek Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi