Asleno 3 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 1.Twój Nick: anonimowy_Pierd 2.Nick admina/gracza który zawinił: ------ 3.Admin/Gracz : 4.SID/IP oskarżanego: 5.Data i godzina: 06/02/2015 21:40 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): suchar (vip) 7.Opis sytuacji: Nagle w lewym górnym rogu wyskoczyło powiadomienie od NeoBans, że F4tality został zbanowany powod "noob" a za chwilę podobnie bylo w przypadku Kelso powod "easy". nie wiem na ile bana dostał F4tality, Kelso na 4 tygonie i 2 dni (wtedy zwrocilem na to uwage bo wydalo mi sie dziwne 2 bany pod rzad o takich dziwnych powodach. Piszę o tym w tym dziale jako skarga na plugin czy coś w tym stylu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masek 128 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 (edytowane) Jeśli chodzi o admina "Suchar" to według AMX Bans jest to admin który wcześniej miał nick "Emin3m", taki ban prawdopodobnie wynika z jakiejś frustracji, mam nadzieję że pomogłem. Edytowane 2 Czerwca 2015 przez Masek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asleno 3 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 suchar jest adminem ? haha dobrze wiedziec to akurat pomoglo widzę Kelso wrócił do gry chyba juz ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi