maska_kelso 3 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 (edytowane) 1.Twój Nick: KelsO 2.Nick admina/gracza który zawinił: Nie Wiem 3.Admin/Gracz : 4.SID/IP oskarżanego: Za Co 5.Data i godzina: 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 7.Opis sytuacji: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'easy' [AMXBans] Duration: '4 weeks and 2 days' [AMXBans] Your SteamID: [AMXBans] Your IP' [AMXBans] =============================================== Server tried to send invalid command:"bind "INS" "KSGkey INS" ja sie pytam za co SZCZEGÓŁY BANA Nick KelsO SteamID SteamCommunity ID Adres IP Ukryty Typ Bana SteamID Powód Bana easy Wykonano 02.06.2015 - 21:38:42 Długość Bana 1 Miesiąc (43200 Minut(y)) Wygasa 02.07.2015 - 21:38:42 (4 Tygodni(e) 1 Dzień 23 Godzin(y) 57 Minut(y) pozostało) Zbanowny przez Suchar SteamID Admina Ukryty Zbanowany na #1[RESET 15.04][Call Of Duty 350 LvL]Cs-Classic.pl[Nocny Exp] (de_lidl) Edytowane 2 Czerwca 2015 przez maska_kelso 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masek 128 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Może i nie gram na tym serwerze, lecz postaram się pomóc, jeśli chodzi o admina "Suchar: to według AMX Bans jest to admin który wcześniej miał nick "Emin3m", mam nadzieję że pomogłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maska_kelso 3 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Dieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi