Paweł. 3 324 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 (edytowane) Nick:Evviva L'arte!Powod: Sprawy prywatne.Czas nieobecnosci: Dokładnie to nie podam, bo różnie to bywa, ale sądzę, że od 1 do trzech dni [3 czerwca - 6 czerwca]Cos od siebie:Nie będzie mnie na forum/gg/steam tak więc jak ktoś będzie miał coś pilnego, to proszę informować mnie na pw na forum. Sorki Krypton, ale tak wyszło. Przy okazji pozdrawiam ziomków, a więc: Justynkę, Ilonę, Martę, Natalię, Madzię, Hames'a, Roloo, adminów cod 2k1, Kryptona, 3lu, Cygana, awer'a, Esme, Szeregowca i wszystkich których nie wymieniłem (wybaczcie na śpiocha to piszę). Odpoczniecie ode mnie. Edytowane 2 Czerwca 2015 przez Evviva L'arte! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 W końcu go nie będzie <3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 No nie moja cipka idzie sobie Co ja zrobię bez niego (( Dziękuje za pozdrowienia i WRACAJ SZYBKO !!! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 (edytowane) Powodzenia Darkuś i wracaj szybciutko! Bo się zatęsknię xd :hurra: ♥ Edytowane 3 Czerwca 2015 przez Justynka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi