Sailor Moon 494 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 (edytowane) Nick: Justynka. Powod: Komputer mi padł, problem z systemem. Czas nieobecnosci: Nie wiem dokładnie.. Może do przyszłego tyg będę już mieć. Forum czasem odwiedzę, bo mogę korzystać z tableta. Sprawy serwerowe kierujcie teraz do rola. Cos od siebie: Chciałam pozdrowić Levelka, Darka, awera, Wszystkie Mordeczki z ODD2 i forum, opiekunów FFA ( Kitolka i Shadowa). Także do zobaczenia niedługo Edytowane 4 Czerwca 2015 przez Justynka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Czarna rozpacz mnie ogarnia, milka nieobecna [*]. Jak dasz radę, to napisz mi na gg, co jest dokładnie, to ci pomogę ogarnąć . Dzięki za pozdredki i powodzenia . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi