Netsky 200 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 (edytowane) Siema ADMINI z dd2 :czapka: Robię konkurs na najlepszego admina z działu dd2 do wygrania jest myszka Steelseries Rival"Najlepszego" co to oznacza i co bd brane pod uwagę..Aktywność na serwerze, łapanie cziterów, obserwowanie gry nie z pozycji gracza a spectator'a Konkurs odbędzie się od poniedziałku i będzie trwał do sierpnia..Celem konkursu jest motywacja administracji i wywiązywania się z obietnic w podaniu..Zaczyna się okres wakacyjny gdzie tornister jest rzucony w kąt a google aż puchnie od haseł wpisywania w celu pobrania haxów! Jak nie my to kto?Zachęcam do wzięcia udziałuMyszka została zakupiona około lutego i była pod kompem ze 3h na chodzie podaruje ją zwycięzcy Zdjęcia Myszki : DO DZIEŁĄ ! :cfaniak: Edytowane 3 Czerwca 2015 przez Netsky 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jockerek 78 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 A w jaki sposób to będzie sprawdzane kto ile siedzi itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netsky 200 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 A w jaki sposób to będzie sprawdzane kto ile siedzi itp? Tu pomoże mi opiekun.. bd sprawdzany czas spedzony na serwerze no i logi z ftp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Dajcie mi admina z powrotem to mogę i 24h siedzieć (jak na cod45k XD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 nie wie chyba nie aktualne, będziesz chciał nesky to otworzę. /zamek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi