HuL#GaN 0 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 (edytowane) Siema , mówiliście żebym wytłumaczył lepiej to macie . Kiedy chcę wejść na serwer pisze mi Yo Fake Player i nie da się wejść jak próbuje kilka razy to mi się ten server usuwa i go już nie ma w ulubionych ani nigdzie . Czasami mi wejdzie ale to od czasu do czasu . -Odinstalowałem cs i zainstalowałem dalej tak jest - Mam steam. - To się dzieje tylko na BF2 Pomóżcie bo nie mogę grać Pozdrawiam Edytowane 6 Czerwca 2015 przez HuL#GaN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 ale jak dodać? jako do add serwer w cs? chodzi o ip? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Monk 9 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 jak nie masz cs z tego forum to pobierz, tez tak mialem na jakims innym cs`sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zebacz 3 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Ja mialem podobnie jakies 2 dni temu mialem server w ulubionych dodany ale polaczyc sie nie mogłem. Pobralem nowego cs'a i wróciło do normy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HuL#GaN 0 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Ja mam na steam cs już mi sie dodaje ale pisze yo fake player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 (edytowane) yo fake player mówisz? Chłopie ile Ty masz lat? 7? Bo nawet problemu nie umiesz opisać. Napisz dokladnie co się dzieje i wtedy będziemy mogli pomóc. A tak btw to nie pisze tylko jest napisane. Edytowane 5 Czerwca 2015 przez rewoX* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 a aktualizowałeś steam'a? bo często z braku aktualizacji lub po ich zainstalowaniu wychodzą różne głupoty, które okazują się banalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar91 44 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Napisz do opiekuna serwera albo do wlasciciela classic-u, mialem podobny problem nie pokazywal mi sie serwer na steam jak i na ns , to samo bylo na innych komputerach, to predzej chodzi o ip . Mi pomogl Karol , napisz lepiej do niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Siema , mówiliście żebym wytłumaczył lepiej to macie . Kiedy chcę wejść na serwer pisze mi Yo Fake Player i nie da się wejść jak próbuje kilka razy to mi się ten server usuwa i go już nie ma w ulubionych ani nigdzie . Czasami mi wejdzie ale to od czasu do czasu . Pozdrawiam Fake player, to jest bot, .. taki sposób ataku na serwer, pingowaniu serwera.. Ale to stary sposób, są pluginy zabezpieczające i hosting też blokuje to.. Nie odpalasz czasem jakiś plików cfg? przed wejściem na serwer, lub programów.. Chyba że lecisz z nami w idiotów, i odpalasz tego bota/program. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi