Omega* 2 077 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 (edytowane) Wiek: 19 lat Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 42 Dni / 10 Godzin Doświadczenie na podobnym stanowisku: Tak naprawdę doświadczenie mam małe. Dużo czytam recenzji i myślę że na początek to wystarczy. Od czegoś muszę zacząć. Dział który najbardziej ci odpowiada: Gry to coś więcej Dlaczego akurat Ty?: Jestem miłą kulturalną osobą. Interesuję się grami , czytam recenzję i piszę je na naszym forum. Lubie zagrać w jakąś grę a następnie ją opisać / przedstawić. Nie robię jakiś dużych błędów ortograficznych. Na forum spędzam naprawdę dużo czasu i myślę że jestem rozpoznawalną osobą. Co chciałbyś wnieść jako Redaktor?: Rozruszać dział ''Gry to coś więcej''. Dodawać różne jak i ciekawe recenzje gier. Edytowane 9 Czerwca 2015 przez Omєga * 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Myslę że mozna ci dac szanse, jestes według mnie osobą rozpoznawalna na forum, sumiennie wykonywałes swoje obowiązki jako UBTeam no i teraz jako Moderator tez sie dobrze sprawujesz. Widze że cos tam dodajesz do tego działu wiec masz ode mnie duże tak. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Na TAK ! : +daję recki i praktycznie ożywił ten dział +staż na forum +kultura Omega tylko sam to pisz anie tak jak tamta (dawna) recka CTRL+C,CTRL+V . Lecz wwziął się za to i są naprawdę ładne recenzje (postaraj sisię robić dłuższe trochę recenzję) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Aktywny na forum, coś tam już wcześniej pisał na temat gier.. jak chce to czemu nie? Aktualnie nie ma wielu redaktorów. Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Jestem na tak, ale jest warunek: recenzje masz dodawać własne, a nie kopiując z filmweba czy innych portali. Ortografia spoko, rozpoznawalność, kultura także. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi