Froztie 2 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 (edytowane) 1. Nick:Całą kadra wali z wiadra!2. Imię:Mateusz.3. Wiek:17.4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):dobre, 8.5. Mikrofon(Tak/Nie):Nie.6. Składka(Tak/Nie):Tak.7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Cala%20kadra%20wali%20z%20wiadra!/193.33.177.101:27156/,wiadomo resztę nadrobię.8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Jestem Mateusz mam 17 lat. Uczęszczam do technikum samochodowego na co dzień interesuję się muzyką, piłką nożną oraz cs'em . Dlaczego mam zostać adminem? Chciałbym pomóc naszej wspaniałej ADMINISTRACJI z racji tego, że wiadomo admin też człowiek ma swoje sprawy prywatne i nie zawsze jest ONLINE. Sprawdzałem sie w roli administracyjnej i chcialbym Was prosic o danie mojej osobie szansy udowodnienia, że potrafię pomóc. Jestem codziennie w domu zarówno jak i na serwerze. 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):http://banid.pl/kto?to=0:1:758755.10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 4,6 godzin dziennie.11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: 8-12, 12-1712. Staż w grze Counter Strike 1.6:6lat.13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak. Edytowane 5 Czerwca 2015 przez Froztie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Słaba aktywność na forum jak i na serwerze. Brak mikrofonu. 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: od poniedziałku do niedzieli . Czytanie ze zrozumieniem leży. Na nie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia:)* 83 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Dobry powód abyś został adminem "bo codziennie jesteś w domu..." i tak jak Madzia napisała słaba aktywność i brak mikrona NIEtwoje zdrowie :pije: 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Tag podania "podanie - nick" na start minus, awek idzie też na wielki minus (nie no żart, nie podoba mi się, ale nie zwracam szczególnej uwagi na takie "bzdety"). To teraz na serio. Rzeczy które opowiadają się za tobą to: - rzekome amx - rzekome doświadczenie - steam. Teraz minusy twojego podania: - prawdopodobne kłamstwo w podaniu (albo przecenienie swoich możliwości) chodzi mi tutaj o godziny 4 - 6 dziennie, a w rzeczywistości nawet 2h nie masz - brak mikro - słaba aktywność na forum - średnia aktywność w grze - na dodatek nigdy cię nie widziałem, ale to dlatego, że pewnie gramy w innych godzinach. Reasumując jestem na nie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Na NIE- gt mało popraw troszkę-brak aktywności w dzialedziale ONLY DD2+doświadczeniezłóż podanie za 2 tygodnie (udzielaj się w DZIDZIALE DD2) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Również na nie. - Mała aktywność na serwerze jak i na forum - Na pewno tyle czasu na serwerze nie siedzisz ile napisałeś. - Brak mikro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość.<br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br />Twoje podanie zostało odrzucone.<br />Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi