mikus933 0 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Witam. Szukałem po internecie bindu takiego żeby po wciśnięciu np MOUSE3 wyrzucało mi broń ze slotu 1, a pod klawiszem MOUSE4 wyrzucało broń ze slotu 2. Czy jest możliwe zrobienie takiego bindu? Chodzi o to, że biegnę np z nożem i po wciśnięciu MOUSE3 automatycznie wyrzuci mi broń z 1 slotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power 49 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Chodzi ci oto aby wyrzucic perk czy bron sama ? sorka za orto z tele pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAx 10 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 bind "klawisz" "slot1; drop" Spróbuj się tym pobawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikus933 0 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 (edytowane) Chciałbym wyrzucić samą broń. Jak robię bind "klawisz" "slot1; drop" to najpierw zmienia na 1 slot a za 2 kliknięciem wyrzuca. Nie da się zrobić żeby od razu wyrzucało? Czasem jak oglądałam stream Izaka lub kogoś z Virtus Pro to maja tak, że biegną z nożem i np wyrzucą jakąś broń podniosą z ziemi i cały czas mają nóż (też mam ustawione żeby nie zmieniać broni po podniesieniu). Nie wiem czy to jest spowodowane lagiem ale bym zauważył, że chociaż na chwila wyciągają inna broń niż nóż. Czy może mają napisany jakiś skrypt? Edytowane 6 Czerwca 2015 przez mikus933 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Chyba wiem o co tobie chodzi Kliknij E na bron xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi