Kota 2 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 1. Nick: Kota 2. Imię: Oktawiusz 3. Wiek: 44 lata 4. Twój Gametrack (Link): http://www.gametracker.com/player/Kota/31.186.82.184:27691/ 5. Twój Banid (Link/-): Brak (NonSteam) 6. Mikrofon (Tak/Nie): Tak 7. Składka (Tak/Nie): Tak 8. Znajomość AMX (Brak/Dost./Bdb./Wzor./Wzor.+)*: Wzorowe+ 9. Staż oraz doświadczenie w grze Counter-Strike 1.6: Praktycznie gram od wejścia gry na serwery, z małymi przerwami. Jest to dla mnie taka odskocznia i więcej zabawa niż same statystki. Byłem już Adminem na serwerach TP, GunGame, War3, BF2, Moderatorem, SuperVisor'em i H@ sieci serwerów, więc moje doświadczenie jest duże i również mam sporo do zaoferowania nawet w kwestii pomocy każdemu (od gracza do Administratora). 10. W jakich godzinach najczęściej grasz?: Różnie, więc mam możliwość wglądu na serwer w dowolnym momencie. 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Dziennie 2-3 godziny (swobodnie). 12. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem spokojny, stonowany, przedkładam obowiązki nad statystyki, więc mogę się skupić na graczach i ich potrzebach. Kultura osobista na poziomie i taki poziom też chciałbym utrzymać na serwerze. Wiem że Admin na pierwszej linii reprezentuje Serwer i Forum, więc jestem świadomy ciążących na tym stanowisku obowiązków. Może mam przegrane mniej niż wymagana ilość godzin do podania i brak moich postów na Forum, ale jestem przekonany że moja osoba jako Admin będzie to dobry wybór Administracji. Jeśli się nie sprawdzę, bez żalu pożegnam się obowiązkami (ale się sprawdzę) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar91 44 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Kto ty? wogole Ciebie nie kojarze , za krotko jestes z nami ,piszesz ,ze (swobodnie) potrafisz spedzic 2-3 godz. dziennie na serwerze ale z gt nic z tego nie wynika , jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THWALAZAUR 156 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Jestem na NIE! GT slabe, brak steam juz nie mowie o forum co wbiles tu chyba tylko po to zeby podanie zlozyc. Nie wyobrazam sobie zeby taka osoba byla adminem. Dziekuje, do widzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 (edytowane) Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Podanie ładnie napisane, ale brakuje Ci postów na forum + gracze muszą Cię bliżej poznać Jeśli piszesz, że spokojnie możesz przebywać na serwerze te 2/3h dziennie, to spróbuj przebywać tyle faktycznie wcześniej. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Edytowane 6 Czerwca 2015 przez S}{aDoW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi